Praktische informatieKamp

Onderstaande informatie is van toepassing op elk kamp, maar voor meer details organiseert de leiding jaarlijks een kampouderavond. Tijdens deze avond kunnen leden zich inschrijven, het thema ontdekken en alle specifieke kampinfo ontvangen.

Wie vertrekt waar en hoe?

De Aspi’s mogen met de leiding mee op voorwacht, dus zij vertrekken steeds op 16 juli. Ze krijgen hierover persoonlijke informatie van de leiding.

De Rakwi’s, Tito’s en Keti’s vertrekken met de auto naar de kampplaats op 19 juli. We verzamelen om 10u00 aan de Dieseghemhoeve. Ouders die willen rijden, kunnen dit aan de leiding doorgeven. De kinderen zonder vervoer worden de dag zelf over de auto’s verdeeld. De ouders zijn dan ook van harte welkom om op het kampterrein zelf eens een kijkje te komen nemen en te ontdekken hoe het eraan toegaat. De kookploeg zorgt voor een heerlijk middagmaal. Als je blijft eten, dien je hiervoor in te schrijven op de kampouderavond.

De Speelclub vertrekt steeds op 21 juli om 11u00 aan de Dieseghemhoeve.Ook zij gaan met de auto en de leiding rekent dus op de bereidwilligheid van enkele ouders. Deze ouders kunnen dan ook een kijkje komen nemen op het kampterrein en worden eveneens verwend met een heerlijk middagmaal. Het vervoer en de inschrijving voor de bezoekdag (de dag waarop de leden toekomen) vinden plaats tijdens de kampouderavond.

Bij het vertrek kan je best rekening houden met volgende zaken:

  • Je identiteitskaart (of kids-id) geef je bij het vertrek af aan de leiding.
  • Iedereen vertrekt in volledig uniform (enkel voor Speelclubs is een T-shirt voldoende). Vormt dit een probleem, aarzel dan niet de leiding te contacteren om dit op te lossen!

 

Wat met de bagage?

Je geeft best zo veel mogelijk bagage mee met de vrachtwagen. Die wordt op 15 juli door de leiding ingeladen, je kan dus alles komen afgeven op 15 juli van 17u tot 18u aan onze lokalen.

Hang aan elk stuk bagage een lintje met de afdelingskleur, zodat alles in de juiste tent terechtkomt. (Ter herinnering: Speelclub = geel, Rakwi = groen, Tito = rood, Keti = blauw, Aspi = oranje)

Wanneer en hoe komen we terug?

Op 29 juli laden we een bus vol met vermoeide en blije Stammies en rijden we richting Mortsel. Bij het vertrek kunnen we een richtuur geven voor onze aankomst. Dit uur kan uiteraard nog variëren (door verkeer e.d.). Om niet nodeloos te staan wachten kan je op 29 juli bellen naar het gsm-nummer van Hannah (0495720616). Dit is het nummer van één van de leiding. Op haar voice-mail zullen we het juiste aankomstuur inspreken.Normaal gezien wordt alle bagage meegenomen met de bus. Mocht er toch plek te kort zijn, dan komt de rest van de bagage (vooral bedden en slaapzakken) mee terug met de vrachtwagen. Vertrek je onmiddellijk na het kamp op vakantie en heb je deze spullen nodig, contacteer dan op voorhand de leiding. Dan houden ze hier rekening mee en zorgen ze ervoor dat deze bagage zeker in de bus zit. Bagage dat mee met de camion terugkomt, kan op 31 juli worden afgehaald aan de lokalen. Hou er wel rekening mee dat de leiding op die moment de camion nog moet uitladen, bagage wordt vaak helemaal achteraan in de camion gestapeld. Meer info over bagage die nog niet mee is vraag je best op het moment van de aankomst (29 juli).

De Aspi’s blijven samen met de leiding op nawacht. Zij zijn terug in Mortsel op 31 juli. Meer gedetailleerde info krijgen zij persoonlijk.

In geval van nood

We hebben uiteraard ook een noodnummer voor het geval ouders ons dringend
moeten bereiken:
04 733 426 97
OPGELET! Gebruik dit nummer enkel in noodgevallen!

 

Wordt het kampgeld door de mutualiteit terugbetaald?

Elk ziekenfonds betaalt het kamp (gedeeltelijk) terug.

Bent u aangesloten bij CM, dan kan u tussen de 15 en 25 euro terugtrekken. U doet dit naargelang uw regio met een formulier en een kopie van uw lidkaart. Dit formulier kan u krijgen in een CM kantoor in uw buurt of op www.cm.be

Bent u aangesloten bij het onafhankelijk ziekenfonds? Dan kan u tot 50 euro terugbetaald krijgen. Meer informatie vindt u op www.onafhankelijkziekenfonds.be

Wie aangesloten is bij Partena-onafhankelijk ziekenfonds kan tot 40 euro terugbetaald krijgen. Kijk op www.partena-partners.be

Mensen die contact hebben met een OCMW kunnen eens navragen of zij aanspraak kunnen maken op een financiële tussenkomst.

Bijgewerkt op: 2015-09-05