FAQ 

Wanneer is het chirokamp in de zomer van 2018?

De Rakwi’s, Tito’s en Keti’s gaan elk jaar op kamp van 19/07 tot 29/07. De Speelclubs vertrekken twee dagen later. Zij gaan dus op kamp van 21/07 tot 29/07. De Aspiranten mogen mee het kamp opbouwen en afbreken. Ze vertrekken daarom samen met de leiding op 16/07 en komen terug op 31/07. De grote bagage van alle leden voor in de camion mag naar de Chiro gebracht worden op 15/7 en kan daar terug opgehaald worden op 31/7. Meer info en timing vind je in de kampstamdaard.

Hoeveel kost de Chiro?

Het lidgeld bedraagt jaarlijks 30 euro per kind. Kampgeld komt op 100 euro voor de Speelclubs en op 110 euro voor alle andere leden. Andere kosten proberen we zo laag mogelijk te houden om Chiro voor iedereen toegankelijk te houden. Mocht dit toch een probleem vormen, contacteer dan zeker de groepsleiding, zodat zij mee naar een oplossing kunnen zoeken. We willen graag dat al onze leden de activiteiten mee kunnen doen. Financiën laten we daarin geen spelbreker zijn.

Kan ik ook per overschrijving betalen?

Natuurlijk! Je kan altijd overschrijven op ons rekeningnummer BE79 0013 8549 3133.

Kan ik het lidgeld en kampgeld in schijven betalen?

Uiteraard kan dat. Gewoon even afspreken met de groepsleiding. Informatie over het terugtrekken van lidgeld en kampgeld kan je eveneens bij de groepsleiding verkrijgen.

Wie of wat is Victoria?

Victoria of Vic is de naam van het gebouw waar onze lokalen zijn. Ook het VNJ, Jeugd Rode Kruis en Satori Kwai hebben hier hun lokalen.

Ligt de Chiro naast Zwitserland?

Bijna. De Chiro ligt naast Klein Zwitserland, een natuurreservaat van wel 6 hectare. We hebben dus een gigantische achtertuin om in te spelen en te wandelen.

Mag ik zondag met de auto op de weg naar de lokalen?

Nee, dat mag niet. We willen graag het spelveld en de weg autovrij houden, zodat iedereen veilig kan spelen tijdens de Chirozondag.

Hoe weet ik wat we zondag gaan doen?

Elke twee maanden krijg je na de chiro een blaadje mee waarop je het programma van de verschillende afdelingen voor de komende twee maanden vindt. Ben je dit verloren? Geen probleem. Ga op onze site via de hoofdmenu naar ‘Stamdaard’. Daar vind je deze informatie ook terug!

Ik heb nog een vraag die hier niet tussen staat, waar kan ik deze stellen?

Met al je vragen en opmerkingen kan je steeds bij de leiding terecht. We proberen zoveel mogelijk informatie mee te geven, maar zien soms al eens iets over het hoofd. Kom dus gerust meer informatie vragen!

 

Bijgewerkt op: 2018-04-04