Planning volgend weekendBinnenkort komen de examens eraan en is het voor de leiding wat moeilijker om er iedere zondag te staan. Om deze reden zal de planning de komende weken wat anders verlopen dan normaal.

Lees dus heel aandachtig de planning voor volgend weekend:

Speelclub: Voor de Speelclubs blijft het gewoon Chiro op zondag (26 mei) van 14u – 17u30.

Bengels: De Bengels hebben deze zaterdag (25 mei) Chiro van 17u – 19u.

Rakwi: De Rakwi’s hebben deze zaterdag (25 mei) Chiro van 17u – 19u.

Tito: De Tito’s hebben deze zaterdag (25 mei) Chiro van 19u – 21u.

Titanen: De Titanen hebben een speciale planning deze week. Zij gaan zaterdag (25 mei) zwemmen in Den Bessem in Mortsel. De Titanen worden allemaal stipt om 14u verwacht aan het zwembad met zwemkledij. Zij die een zwemkaart hebben, mogen deze zeker meenemen. Het geld komt uit de persoonlijke titanenkas, dus dat hoef je zelf niet mee te brengen.

Asti: De Asti’s hebben deze zaterdag (25 mei) Chiro van 19u – 21u.

Bijgewerkt op: 2019-05-21